Pinsemat for ekte menn og tøffe damer.

16.05.2016 - 19:33 Ingen kommentarer

 

Det var pinsefest i helga, og #Dudefoodoslo chapter "Badass Balut Brothers" inviterte til en passe drøy fest. 

Grisehoder, fåretestikler, andehjerter og lammehjerner stod på menyen. Det ble en bizzarr men kulinarisk vellykket aften. 

 

 

 

Hode av Mangalitsagris. 10 timer i ovnen.

Grisehodet flamberes i Gin. 

Værballer. Kan stekes eller friteres. Jaggu var det mulig å spise dem rå også. Men det er litt rart for oss gutta og spise andres "utstyr". Jentene derimot syntes det var helt greit.



Pletter av lammehjerne. Ikke så ulikt en asiatisk pannekake.             Andehjerter er alltid like godt. Det handler om krydring.



Lammehjerne ser ikke så delikat ut. Men det blir godt når det lages riktig.

hits