hits

Barnebruder og kåte single barn

21.08.2016 - 02:26 Ingen kommentarer

Barna skal en dag bli voksne. Derfor hermer de etter voksne. De leker det de voksne gjør. Og de voksne elsker barnas klønete forsøk på å være voksne. De er så søte når de leker politi, leger, lærere, butikk, mor og far og: Puling? Ja barn har lekt sex i alle tider - det er en del av veien til voksenlivet. Men denne leken kan fort bli til alvor. Blodig og psykisk alvor. Hvis ikke vi voksne vokter porten til de voksnes sexliv, kan barna bli stygt traumatisert. Derfor skal de voksne helst vente til  barna har sovnet før de lager nye barn. Derfor skal barna læres opp til å vise en viss sjenanse rundt sin egen og andres kropper. Det skal være en privat sfære - ikke et offentlig anliggende. De voksne som ikke klarer å skille mellom sin egen seksualitet, og barns seksuelle utvikling, regnes som farlige for barn. Og det med rette. Vi fengsler og støter ut de pedofile fra samfunnet. Og vi fører en skarp debatt om når et barn slutter å være et barn, rent seksuelt: Ingen vil risikere å forveksle ungdommelig erotikk med perverst barnerov. Men er vi egentlig konsekvent i Norge om hvilke regler og normer som gjelder for barns seksuelle intreden til voksenlivet?

Politiet alarmerer i disse dager om barn og unges sexliv i Norge. Barn helt ned i syv års alder utfører seksuelle handlinger med jevnaldrende og litt eldre. Ikke sånn "rumpedoktor" som Trond Viggo Torgersen diplomatisk kalte det på 80 tallet. Men virkelige seksuelle handlinger slik som  vi voksne gjør. Slik som du kan se på pornofilm. Og det er ikke snakk om pedofile mennesker som iverksetter dette. Det er barna selv. De har lært dette et eller et annet sted. Og de praktiserer det de har lært. Og ingen her i landet tør si at dette bærer galt av sted, bortsett fra politiet da. Visse psykologer og sexologer har jobbet beinhardt for å normalisere det mentalt skadelige i barns seksuelle utvikling. Retorikker og "ny forskning" skal få oss til å tro at barn egentlig ikke tar så skade av et overgrep eller to. Seksuell lavalder er relativt sies det. Ethvert forsøk på restriksjoner, blir oppfattet som moralistisk undertrykkelse av det frie kjønnsliv i denne "vidunderlige nye frie verden". Ingen skal vel få undertrykke de kåte barnas sexliv? De er jo ikke barnebruder?

Barnebruder derimot, opprører oss. Små jenter i Jemen som voldtas til døde på bryllupsnatten, med en eller annen 40 år gammel kamelfører. Kampanjene ruller: Primitive stammeaper som selger sine døtre til brutale voldtekstsekteskap i bytte mot en geit eller noe. Plutselig er seksualiteten igjen et brutalt fengsel. Her får ikke barna utfolde seg fritt, men tvinges inn i de voksnes seksuelle  hverdag. En barnebrud i sekundet sies det. Jeg vemmes ved tanken på denne bruken av barn. Små jentebarn.

Norske jentebarn er utsatt på en annen måte. De er fritt vilt i skolegårdene og på sosiale medier. De er trent opp av sine statlige opplysningstjenester. Fantorangen glir smidig over i seksualopplusningsprogrammer om trekanter og skamfrihet. Dildokurs og moralsk revisjon. Mumles det et nei her og der, skrikes det opp om voldtekt, men det henlegges raskt. Ingen hadde hatt klær på. Ingen turte si nei. Betalingen var bra - innpass i gjengen. Retten står maktesløs, og gutta må levere en voldtekt, så ingen tror de er homo. Med mindre de er homo: Da må de stå frem. Har du ikke rosa tanga i prideparaden som 14 åring, er du skaphomo. Ikke engang hetrofile jenter vil være skaphomo. Prideparaden slipper nemlig ikke inn legningen "sjenert" i sine tog. Din seksualitet er allemannseie, lenge før du eier den selv. Fantorangen kan aldri ta feil. Det vet vi alle. Trekant og dildoshow for barn, er et spleiselag hvor alle som har TV er med og betaler. Og vi tar aldri feil - vi, de mange - de små en alen med.

Jeg husker min egen seksualopplysning. Jeg husker vagt en Trond Viggo i 30 åra som løp rundt i "Kroppen" studioet til NRK med noen taustumper. Det var liksom sædceller på vei mot et egg. Slik blir mammaer gravide. Men det var jo viktig at mamma og pappa elsket hverandre før de lå sammen, selv om det var kjemegodt å bare kose. Nå kom jo rock´n roll litt i veien for akkurat min "smale sti" på vei til kyskhetens alter. Men det var vel mer som et opprør å regne. Eller en studie i hedonisme. Men uansett følte jeg meg vel bittelitt informert om hva som var rett og galt. Nå er jo rett og galt selvfølgelig et spørsmål om  personlig smak.

Så slik normen her blir, bør alle norske barn vite om alle produkter som er tilgjengelige på Kondomeriet, og de bør ha gruppesex i tråd med statens opplysningstjenestes direktiver. (De finner du på NRK 3). Men alle trekanter og skammelige handlinger bør utføres utenfor ekteskap, så ingen tror at du er barnebrud.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar