Norske intellektuelle som velger side i USA´s valgkamp skremmer og kvalmer meg.

Nei Hillary Clinton er ikke et internasjonalt feministisk ikon. Hun er en falsk krigsforbryter. Spør kvinnene i Syria. Spør de kurdiske kvinnene som kjemper i Peshmerga mot IS på bakken. Spør kvinnene og barna i IS fangeskap som daglig voldtas og selges på markedet som kveg. Spør kvinner fra Malaysia og Indonesia som  jobber som fremmedarbeidere i Saudi Arabia – Hillarys nære venner og allierte. Spør dem når de dømmes til å halshogges på nærmeste parkeringsplass basert på påstander om utroskap. Anklageren? Jo-husfrua når hun oppdager at mannen hennes jevnlig.voldtok den fattige hushjelpen. Spør de fattige mødrene og døtrene i Yemen som ble utsatt for amerikanske flyangrep i forrige uke: “Vil du bli “grabbed by the pussy” av Trump? Eller vil du bli “blown into peices” av Clinton?.

Nei, Barack Obama er ikke USA´s første svarte president. Ikke mer enn Idi Amin var konge over Skottland. Og Hillary Clinton er ikke USA´s første kvinnelige president. Ikke mer enn Bloody Mary av England var et feministisk fyrtårn i katolisismen. Disse menneskene er ikke fyrtårn for moderne og humanistiske verdier. De er mørkefyrster av historisk format. Det naive knefallet den humanistiske kultureliten har for djevelskapen er, i seg selv, et klassisk symptom på en verden som villig går på akkord med sine egne verdier,gir slipp på sine rettigheter og baner vei for den totale ufriheten.

Obama skjønner selv ikke den dag i dag hvorfor han vant noen fredspris. Han hadde jo ikke tenkt å skape fred. Tvert imot. Han og Hillary har personlig startet tredje verdenskrig. De har væpnet en gjeng arabiske ekstremister til tennene og gitt dem penger nok til å kalle inn leiesoldater fra hele verden. På TV ser det ut som om det bare handler om å gjeninnføre middelaldreren, med steining og babarisk brutalitet – i Guds navn. Ingen snakker om at IS egentlig har okkupert de fleste oljefeltene i Irak og Syria, og at de pumper opp olje for milliarder, som de faktisk selger på det internasjonale markedet, til de samme kundene som før: USA´s (og våre) allierte. Obama og Clinton iverksatte personlig den moderne tids falskeste revolusjon: “Den Arabiske Våren”. De klarte å lure “hacktivister” fra hele verden til å tro at de var med på en historisk SoMe revolusjon, og mobiliseringen var fomidabel. Twitter og Facebook kokte over av mobiliseringsordre og brutale vitnesbyrd. Folk trodde liksom de kunne endre verdens gang fra gutte og jenterommene. I kjølvannet av kaoset som oppstod, kunne Obama/Clinton, (med god hjelp fra vår egen norske regjering) bombe Libya sønder og sammen, få lederen deres: Muammar Gaddafi myrdet av en mobb med leiesoldater, og etablere et anarkistisk IS styrt “Kalifat” i ruinene. Nå er det bare å tappe Libyske oljefelt som om det var grunnvann på sin egen hyttetomt.

Nei Obama skulle aldri hatt noen fredspris. Hillary bør aldri få noen “kvinnepris”. Disse to har ingenting med slike verdier som fred og likestilling å gjøre. Og de samfunnsaktører som forfekter noe annet, har i beste fall misforstått. Det er forsåvidt lett i denne “informasjonsalderen”. Men som regel er misforståelser skapt av den herskende elite, for å tåkelegge sannhetene om seg selv. Så folk flest ikke gjennomskuer dem.. Og sannheten om Obama, Clinton og Trump er et tåketeppe av episke dimensjoner. Utfallet er forsåvidt gitt. Ingen av de mulitinasjonale selskapene som finansierer den amerikanske regjeringen har tenkt å la en simpel Ku Klux Klan-sønn få “bygge en mur” , og sende hjem de millionene illegale immigrantene fra USA. Hvordan skulle vel det ha gått? Og om Trump så nasjonaliserte amerikansk industri? Skulle folk få anstendig betalt i sitt eget land? Jeg ser for meg knisingen i styrerommene når medlemmene tenker tanken om en amerikansk nasjonalstat med en Ville Vesten-president. Det ville jo underminere enhver tanke om en “Global Landsby” og et “One World Government”. (Er det noen som har lest en bok som heter 1984?)

Men hvorfor tåkelegger norske kommentatorer og samfunnsdebattanter slike alvorlige misforhold hos den amerikanske herskerklassen? Hvorfor tillater norske folkeopplysere at alvorlig kritikkverdig og, til og med forbrytersk virksomhet pågår blandt amerikanske storpolitikere? Hvorfor tror vi at dette handler om mann vs dame? Hvorfor lar vi oss rive med i en slags genusmoralistisk hønsegård, der vi oppfatter griseprat og ufyselige manerer som verre enn iskaldt beregnet folkemord? Har vi redusert likestillingsspørsmål til å handle om kroppspress og grisevitser? Glemmer vi at Adolf Hitler levde et eksemplarisk liv som avholdsmann, vegetarianer og var ytterst høflig og respektfull mot kvinner? Glemmer vi at den vulgære levemannen Winston Churchill, drakk, tafset på damene og var endog innblandet i en rekke pikante soveromsskandaler? Hvorfor blir vi forledet til å tro at våre verdier er konstant truet av “det ene kjønnets adferd mot det andre”? Hvorfor er norsk feminisme redusert til å være et vitsepoliti, og en slags “elvisfanklubb” for de mest kyniske krigsforbryterene på jorda? Har alvorlige spørsmål om kvinners situasjon her i verden havnet i skyggen av samfunnsdebattanter som fremstår som lett forvirrede rosabloggere, i evig tvil om hvilken pille som funker best mot vonde kjennsgjerninger?

Støtter jeg Trump? Virket det sånn? Da er misforståelsen igjen et faktum. Nei jeg støtter han ikke. Men han er ikke verre enn Hillary Clinton. Tvert imot. Den dama har hatt makt i 8 år snart, og hun har aktivt skapt verdenssamfunnet til en kaotisk krigsarena. Han har bare lyst å gjøre det samme som hun har gjort, men med mindre raffinement. Uten list og lempe. Nei jeg tar ikke side mellom disse to individene, eller maktapparatet de begge representerer. Og jeg vil fraråde alle mine medborgere her i Norge å gjøre noe annet enn å ta avstand fra begge partene.

Faktisk vil jeg fraråde alle borgere som bor i Norden til å engasjere seg i USA´s politiske liv på noen som helst annen måte enn å finne ut hvordan vi, på smidig vis, kan bryte alle gamle alliansebånd til det fallende amerikanske imperiet. De nordiske landene bør snarest sette seg ned og danne en ny nordisk union, utenfor NATO, EU og EØS. Så kan vi lage avtaler med USA, Russland og Kina, hvor vi kan samarbeide, uten å dele skjebne med så store riker styrt av så farlige mennesker som Hillary Clinton og Donald Trump.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg